Prodat Jednopokojový, Budva, Budva Riviera, Cerna Hora, Budva

Prodat - Cod. 24641

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 40 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 5

Na prodej přímo od majitele, byt s výhledem na moře, 5 minut od pláže, centrum města!
Místo: Budva
Plocha: 40 m2
Počet pokojů: 2
Patro: 5/6
Vzdálenost od moře: 100 m
Pohled: moře
Cena: 74.000 eur

K prodeji byt s výhledem na moře a jen pět minut od pláže! Byt se nachází v centru města, v budově, která byla postavena podle nejpřísnějších kritérií pro výstavbu! V přední části budovy je přírodně krajinářský park a dětské hřiště, pěší stezky lemované palmami, které vedou k moři, parkoviště. Byt má výhled na moře a ostrov Sveti Stefan, a krásné l park.
Skládá se z: předsíně, obývací pokoj, samostatná ložnice s postelí, samostatná kuchyň, předsíň a koupelnu se sprchovým koutem. To má velkou terasu, která je prosklená a může být použit jako další místnost v bytě, byt má celkem 5 lůžek. Je zde možnost rozšíření o další patro .Apatment se prodává s nábytkem, spotřebiči a všechny potřebné praček pro domácnost, klimatizace Mitsubishi, lednicí, sporákem, LCD TV, žehlička, vysoušeč vlasů a veškeré kuchyňské nádobí. Byt má wi-fi připojení k internetu a TV s ruskými TV. V přední části domu se nachází supermarket a pekárna. V blízkosti se nachází luxusní rezidenční komplex "Tre Canne", který má lázně, obchody, butiky, italská kavárna a restaurace. Až do nového nákupního centra TQ Plaza se dostanete za méně než 5 minut. Historické centrum Budva - Staré Město, ne více než 10-12 minutes.This apartmán je ideální pro ty, kteří se rozhodnou pro kvalitní nemovitosti s komfortem a blízkost moře. Byt je stejně pohodlné pro všechny věkové kategorie, a nabízí velké možnosti vzhledem k tomu, že je v centru města. Velmi dobrá nabídka - centrum za nízkou cenu (hodnota majetku v této oblasti se pohybuje v rozmezí od 2500 do 5500 eur / m2)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB