Prodat Stavební parcela, Igalo, Herceg Novi, Cerna Hora, V. Luke Vukalovica 21

Prodat - Cod. 27892

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 856 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Pokud hledáte pro malé, klidné, a pro rodiny s dětmi místě s krásným okolím, měli byste přijít k Njivice, Černá Hora - místo snů!
Njivice se nachází u vchodu do Boky Kotorské zátoky, nejkrásnější záliv Středomoří a nejjižnější fjord na světě. Krátery přírodním složením zátok a soutěsek, záliv patří k Jaderskému moři a má čistou a průzračnou vodu.
Mnohé pláže, včetně nedaleké nudistické pláže, jsou ideální pro koupání, potápění, windsurfing, plachtění a jiné sporty. Toto umístění má největší počet slunečných dní v Jaderském moři.
Přes záliv od Njivice jsou města Herceg Novi a Igalo. Herceg Novi je více než 600 let a má četné pevnosti, paláců a kostelů. Igalo je regionálně známá pro institutu Igalo, známého lázeňské středomořském tématikou. Obě města mají mnoho restaurací a nočních klubů.
Vzhledem k tomu, Njivice se nachází v zálivu, moře je klidnější a také o několik stupňů teplejší než na otevřeném moři. Nicméně, otevřené moře je jen několik minut. Jen mimo zálivu je starý forte na ostrově Mamula, který je obklopen pohodový, křišťálově čistou vodou.
Naproti Mamula několik pláží a restaurací Zanjice a Miriste.
Pokud máte rádi rybaření, Njivice je nejlepším místem k být.
Proč Njivice? Jak jsme již řekli, Njivice je malá osada se jen jedna ulice běží přes to. To znamená, že místní pláže nejsou přeplněné a příliš komerčně; nejsou tam žádné hlasité restaurace rušit váš spánek, ale pokud toužíte noční život, můžete snadno dostat Herceg-Novi nebo Igalo.

Děti milují toto místo - místo snů!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=FFt8zY-sS5w

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB