Prodat Jednopokojový, herceg novi, Herceg Novi, Cerna Hora, Sava Bajkovica 19A

Prodat - Cod. 39141

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 60 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 4

V souvislosti s koupí domu prodáváme náš krásný podkrovní byt v Herceg Novi.

Toto černohorské přímořské město ležící 50 km jižně od chorvatského Dubrovníku, 10 km od hranice s Chorvatskem, je považováno za kulturní hlavní město Černé Hory.

Letiště Tivat (Černá Hora) je 23 km a letiště Dubrovník (Chorvatsko) 30 km. I v zimě létají z Tivatu do Moskvy 2-3 lety denně (Aeroflot, Pobeda, S7, Montenegro Airlines). V létě se přidává mnoho pravidelných a charterových letů, které umožňují například létat přímo z Petrohradu a Jekatěrinburgu.
Byt je 60 m2, plus terasa 10 m2, balkon 3,4 m2, podkroví 5 m2.


Byt má 1 ložnici 10 m2, obývací pokoj-kuchyň 27 m2, kombinovanou koupelnu se sprchou, prostornou chodbu.
Otevřená, prostorná terasa orientovaná na jih nabízí nádherný výhled na vchod do Kotorského zálivu. Terasa je vybavena markýzami před deštěm a sluncem.
Byt se nachází ve 4. patře čtyřpodlažní budovy. Vysoké podkrovní stropy dávají bytu zvláštní kouzlo.
Budova se nachází v komplexu skládajícím se ze dvou 8-bytových domů s bazénem.
Nedaleko komplexu je mandarinka s dětským hřištěm.
K dispozici je parkoviště.
Komplex se nachází v jedné z nejlepších částí města, 5 minut od autobusového nádraží, což vám umožní bez aut. Autobusem se můžete dostat do téměř jakéhokoli města v Černé Hoře, stejně jako do Dubrovníku (Chorvatsko), Split (Chorvatsko), Bělehrad (Srbsko), Sarajevo (Bosna a Hercegovina) a některých dalších měst bývalé Jugoslávie.
Tato oblast je tichá a klidná, bez hluku starého města, i když hlavní náměstí starého města je jen 7 minut pěšky. V bezprostřední blízkosti jsou banky, pošta, restaurace, cestovní kancelář. Přístav starého města i pláže jsou 15 minut pěšky. Můžete jít dolů na promenádu s kočárkem, bez kroků za 20 minut.
V docházkové vzdálenosti od kliniky, fitness centra, školy, obchodů a lékáren. Ceny potravin nejsou v Moskvě vyšší (a často nižší). Postoj vůči Rusům je tradičně přátelský, otázka bezpečnosti za to nestojí.


Komplex byl postaven v roce 2008. V posledních 3 letech byl byt využíván k trvalému pobytu. V bytě jsou účinné norské baterie, díky nimž je byt suchý a teplý. Je také vybaven klimatizací.
Byt je připraven k bydlení, je-li třeba se okamžitě přihlásit - jsou k dispozici všechny spotřebiče a potřebný nábytek.


Koupě bytu umožní majiteli získat povolení k pobytu v Černé Hoře, která má oficiální status země - kandidáta na členství v Evropské unii. V době vstupu na trh budou ceny nemovitostí v Černé Hoře inklinovat k cenám v Chorvatsku, které jsou nyní o 30 procent vyšší, to znamená, že koupě bytu může být zajímavá pro investiční účely. Měna Černé Hory je euro. Na rozdíl od mnoha jiných evropských zemí není při koupi bytu v Černé Hoře nutné ukázat zdroj finančních prostředků, v případě potřeby můžete provádět platby v Ruské federaci. V Černé Hoře bude nutné platit pouze za služby notáře a překladatele, jakož i daně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB