Prodat Třípokojový, Budva, Budva Riviera, Cerna Hora, Rozino I

Prodat - Cod. 38310

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 97 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 4

Zařízený mezonetový byt ve čtvrtém patře bytového domu v obci Rozino v Budvě.
Tento byt o rozloze 97 m2 je rozdělen na dvě patra.

První patro má 72m2 a skládá se z: chodby, obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, koupelny, dvou ložnic, šatníku a terasy.
Dvě ložnice nabízejí celkem čtyři ložnice s dvěma samostatnými lůžky v jednom a manželskou postelí a šatnou v druhé místnosti. Ve velkém obývacím pokoji je rohový set v béžové barvě, televizní stojan, TV, s otevřenou kuchyní uprostřed, která dokonale zapadá do celku s pěkným doplňkem ve tvaru tyče. Výjimečná designová kuchyně je složena z vysoce kvalitních vestavěných prvků a má všechny potřebné spotřebiče. V jídelně je jídelní stůl pro šest osob. K dispozici je také balkon s výhledem na město a částečný výhled na moře. Velká dvojitá skříňka na chodbě, ve výšce stropu, nabízí dostatek prostoru pro vaše oblečení. Podlaží v pokojích jsou kvalitní dřevo a koupelna je vybavena keramickými dlaždicemi a moderními hygienickými prvky.

 Horní patro je přístupné přes vnitřní dřevěné schody. Má 25m2 a skládá se ze ložnice, koupelny a šatníku. Ložnice je vybavena dvěma samostatnými lůžky, které lze podle potřeby spojit nočními stojany a v prodloužení je stráž. Má vlastní koupelnu vybavenou sociálním zařízením, keramickými platy a sprchovým koutem.

Byt je velmi pěkně zařízený a vybavený orlem.

Několik obchodů a trhů, včetně trhu, kaváren, restaurací, lékáren a dětských hřišť, se nachází jen pár kroků od této obytné budovy.

Byt se nachází v Rozino, 750 m od pláže, 1 km od centra města a 2 km od starého města Budva.
 Tento byt je snadno pronajatý, zejména v letní turistické sezóně, kdy průměrná cena za den dosahuje 150,00 eur, nebo 6-7% z kupní ceny za rok

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB