Prodat Vila, Prcanj, Kotor, Cerna Hora, Prčanj 3

Prodat - Cod. 33674

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 2500 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Celková plocha domu činí přibližně 300 m2. Suterén je poměrně malý prostor, který byl používán jako vinný sklípek. Půdorys zahrnuje velký salot, obrovskou kuchyňskou plochu s 2 úložnými prostory a koupelnou, garáž a komoru, která byla použita pro lodní příslušenství. První příběh zahrnuje 4 ložnice, koupelnu a knihovnu. Druhý příběh je v části domu, která byla dlouho obývána, takže nemá žádný účel, ale slouží pouze jako komunikace na střešní terase. Urbanizovaná pozemek kolem domu, 1000 m2, byl zorganizován a vybudován jako venkovní obývací prostor s terasami, dlážděnými chodbami, schodišti, 5 jamkami sladké vody s mnoha různými druhy ovoce. Vzhledem k tomu, že doku před domem patří také do rodiny, je možné získat soukromé lůžko. V přiložených souborech posílám katastrální výkres (parcely 844, 845/1 a 845/2), urbanistický plán Prčanj (DUP Prcanj) a List nepokretnosti (List nepokretnosti). Objekt je možné vidět kdykoli.
Cena nemovitosti je 900 000 EUR včetně starožitného benátského a biedermeierského nábytku a malby (Arthur Verona a další)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB