Prodat Domek, prčanj, Kotor, Cerna Hora, 197, Kotor 85335

Prodat - Cod. 36416

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 2261 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: 3

Prodej luxusního turistického komplexu pro rodinný podnik


POZOR!!! Nabízíme k prodeji turistický komplex třídy «lux» pro odpočinek na břehu zálivu Boka (první linka). Komplex lze považovat za bydlení a provoz rodinného podniku v Černé Hoře. Velmi pohodlné a pohodlné místo pro dovolenou v Černé Hoře, které je v poptávce mezi turisty. Komplex zahrnuje:

1.) 2 pozemky o celkové rozloze 2261 m2 na první linii zátoky Boka v rekreační vesnici Prcanj u Kotoru. Na těchto pozemcích jsou následující objekty:
- bytový dům 1 podlaží o rozloze 137 m2 s upraveným nádvořím a přístupem k molu (dům je vybudován se všemi povoleními a je zde také povolení k výstavbě druhého patra);
- nedokončená vila 3 podlaží pro 2 samostatné byty (bez dokončovacích prací) s technickým blokem 590 m2.

2.) Pozemek v Národním parku Durmitor o rozloze 920 m2 - Zabljak, v obci Motychki Gai, 2km od lyžařských vleků lyžařského střediska (pro výstavbu obytného domu).

Tento komplex je vhodný pro celoroční život a podnikání v Černé Hoře:
můžete žít v hlavním domě a dát za pronájem 2 apartmány luxusní vily na dovolenou na břehu Kotorského zálivu. Je také možné postavit dům na pronájem pozemku v Národním parku Durmitor, který bude požadován po celý rok, v létě - milovníky hor a v zimě - milovníky lyžařských středisek.

Vila na břehu Kotorského zálivu je v závěrečné fázi výstavby: je nutné dokončit kosmetické opravy a stavební práce, instalatérské a domácí spotřebiče, dokončit dům s nábytkem. K dispozici jsou tyto materiály, kompletní sada sanitární keramiky, klimatizační systém, 2 bazény, sauna, atd.

Tento turistický komplex je zisková investice pro stabilní podnikání s velkými rozvojovými příležitostmi, což výrazně zvyšuje jeho strategickou hodnotu.
Podrobné informace poskytneme na vyžádání.


Cena komplexu, pozemků a nemovitostí v Černé Hoře činí 1 490 000 eur
více fotek

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB