Prodat Domek, Sutomore, Bar, Cerna Hora, -

Prodat - Cod. 37008

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 190 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

D9-1101. Nový dům na prodej v Sutomore, Bar riviéra, Černá Hora. Nachází se pod silnicí, k pobřežní promenádě Sutomore 10 minut pěšky. Dům se nachází v klidné ulici. V blízkosti obchodů, pekárny, autobusové nádraží a nádraží.
      Dům je dvoupodlažní, dům o rozloze 190m2. Pozemek, na kterém je dům umístěn 363m2. Na pozemku se nachází živý plot, vysoké cypřiše a další okrasné stromy a keře.
Dům je vhodný pro rodiny. V přízemí se nachází vstupní hala, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna. Ve druhém patře se nachází hala, 3 pokoje a koupelna. Jedna ložnice má balkon.
       Dům je vybaven novým nábytkem, kuchyňská linka je vybavena potřebnými spotřebiči elektrický sporák, trouba, digestoř, lednice, myčka, toustovač. Kuchyně má veškeré potřebné nádobí. V obývacím pokoji je TV. Koupelny v přízemí mají pračku, ohřívače vody a vyhřívané věšáky na ručníky. Dům je připraven k nastěhování. Pro vytápění v zimě jsou zásuvky na samostatném elektrickém vedení pro připojení elektrických konvektorů. Dům má přírodní napájecí a odsávací větrací otvory, které zajišťují normální cirkulaci vzduchu v domě, díky čemuž není k dispozici žádná vlhkost domu v žádném roce roku, navíc jsou instalovány klimatizační jednotky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Red Feniks Montenegro
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB