Prodat Domek, Sutomore, Bar, Cerna Hora, Sutomore

Prodat - Cod. 40890

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 192 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

V centru Sutomore poblíž školy "Kekec", pouhých 300 metrů od hlavní pláže, 6-8 minut. chůze po bytě (pole Spičansko). Villa Gajić se nachází v urbanizované části města Mirošica 1. Poloha vily "Gajić" je velmi výhodná: 250 metrů od autobusového nádraží, 450 metrů od vlakového nádraží a 37 km od letiště Podgorica. Od 25 metrů vzdálené vily „Gajić“ je supermarket a vedle restaurace. Naproti vile je další restaurace, která nabízí místní kuchyni. Ve vzdálenosti 200 m se na dálnici nachází megamarket „Voli“ s velkým sortimentem produktů a 150 m od megamarketu „Aroma“ a „zeleného“ trhu Villa „Gajić“. Také je důležité, že ve vzdálenosti 150 metrů, když jdete na hlavní ulici na pláž, je zdravotní středisko a pošta.
Ubytovací kapacity vily "Gajić" (vysoké přízemí + 2. patro) se skládají z plně vybavených apartmánů (dva dvoulůžkové a jeden pětilůžkový) se samostatnými kuchyňkami a pěti třílůžkových studií se společným kuchyňským koutem. Celková registrovaná užitná plocha budovy je 192 metrů čtverečních a má 24 lůžek (+2 další). Všechny apartmány a studia jsou klimatizovaná a obsahují: vhodný nábytek, televizory, internet, chladicí zařízení na jídlo a nápoje, oddělené koupelny a terasy se zahradním nábytkem a slunečníky. Kromě zmíněných apartmánů a studií je zde také prádelna a sklad pro jiné potřeby (prádelna, hygienické výrobky atd.). Kromě toho je před domem zajištěno parkování s pěti parkovacími místy.
Pozemek (1/1) za domem a před domem má celkovou plochu 120 metrů čtverečních a skládá se z upravené zahrady se dvěma zahradními nábytky a slunečníky a patří k dvoulůžkovým bytům. Zahrada je večer nenápadně osvětlena. Část zahrady je také určena k sušení prádla. Je také významné, že na uvedené ploše pozemku přibližně 100 m2 za domem existuje možnost výstavby a rozšíření stávající budovy.
Díky vynikající poloze, vzhledu a vybavení zařízení poskytuje Villa "Gajić" již roky hostům kvalitní služby pro vzájemný prospěch. Pro podrobnější informace můžete kontaktovat majitele přímo telefonicky: +381/641712000 (Bělehrad) / + 382 68308532 (Sutomore-Černá Hora). Cena je dohodou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB