Prodat Třípokojový, Djerane, Ulcinj, Cerna Hora, Djerane 2

Prodat - Cod. 41871

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 140 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 4

Plně vybavený klasický design 143 m2 obytný prostor 3+kk
Původní 2 samostatné apartmány proměněné v jeden plně vybavený moderní a přitom klasicky řešený obytný prostor. Velký kombinovaný stylový obývací pokoj/jídelna orientovaný na jihovýchod s velkými okny a balkonovými dveřmi (oba přední balkony jsou přístupné z obývacího pokoje) nabízí relaxační výhled do zeleně v okolí i na Jaderské moře. Dvě ložnice, které mají podobně jako obývací pokoj dřevěné podlahy, byly vybaveny prostornými šatními skříněmi na míru s posuvnými dveřmi s více než dostatečným úložným prostorem. Obě tyto ložnice mají posuvné dveře umožňující přístup na balkony. 3. ložnice je původně kuchyňským prostorem, tudíž menší a posloužila by i jako perfektní úložný prostor. Nemovitost má 2 koupelny, obě s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem, plus pračka. Jedna koupelna má kombinaci vana/sprcha a druhá sprchový kout. Každý z nich má samostatný elektrický kotel. Kuchyň je vybavena lednicí, indukční varnou deskou, troubou, digestoří a myčkou, které jsou moderní vysoké kvality. V kuchyni jsou instalovány další skříňky na míru pro zvětšení úložného prostoru.
Dvě nezávislé invertorové AC jednotky slouží k chlazení v letních měsících i k vytápění v zimních měsících. Tyto jednotky mohou být chlazeny nebo vytápěny chodby, obývací pokoje a ložnice. Kromě toho byla v obývacím pokoji i v ložnicích instalována elektrická topidla.
Celkově jde o dokonalý obytný prostor, kde kvalita byla pro interiér důležitým faktorem, což je vidět na materiálech a vybavení. Ať už pro rodinu nebo hledáte perfektní druhý domov, tento obytný prostor má veškeré zázemí a komfort, které poskytuje k okamžitému nastěhování.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB