Prodat Jednopokojový, Przno, Budva Riviera, Cerna Hora, -

Prodat - Cod. 36675

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 46 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 4

A4-447. Jeden byt na prodej v Przno, Budva Riviera, Černá Hora. Útulný byt v rezidenčním komplexu v klidné obci Przno. V druhém patře čtyřpatrové budovy se nachází byt. Celková plocha je 46 m2.
Byt se skládá z kombinovaného obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny se sprchou, terasy s částečným výhledem na moře a výhledem na zelené borové háje. Vstup na terasu z obývacího pokoje. Byt je plně zařízený.
Byt je vynikající jak pro celoroční bydlení, tak pro pronájem.
Vzdálenost od moře 400 metrů

O komplexu

Rezidenční komplex se nachází v jedné z nejprestižnějších částí Budvarské riviéry - v obci Przno. Jedná se o klidný středomořský přístav, kde jsou azurové, křišťálově čisté vody Jadranu obklopeny majestátními stálezelenými horami a vzduch je nasycen vůní růží, oleandrů, bougainvilleas a další středomořské vegetace. Podél pobřeží se nacházejí útulné staré kamenné domy s červenými kachlovými střechami a četnými kavárnami a restauracemi otevřenými po celý rok. Neuspokojený rytmus života v Černé Hoře a mírné jižní klima vytvářejí optimální podmínky pro odpočinek a relaxaci.
Pro mnohé evropské turisty se Przno stalo oblíbeným cílem dovolené. 15 minut chůze podél úchvatného parku Milocer, kolem pláží krále a královny a vyjedete na ostrov St. Stephen - nejslavnější symbol Černé Hory. Zde od 50. let minulého století začaly přijít světové celebrity, jako jsou Sophia Loren a Elizabeth Taylor, a Lady Diana a princ Charles zde trávili svatební cestu.

Cesta do komplexu z letiště Tivat trvá asi 20 minut a od letiště Podgorica - 40 minut. K moři 300 metrů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Red Feniks Montenegro
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB