Prodat Třípokojový, herceg novi, Herceg Novi, Cerna Hora, Sveta bubala 6

Prodat - Cod. 27439

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 134 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

PRODEJ od majitele! Vynikající kompletně zařízený podkrovní 134 + 10 m2 na krásném místě ve městě Herceg Novi.Discount cena od 270 000 do 220 000 eur!
100 m od moře s úžasným výhledem na moře.

Penthouse Byt je podána a osvědčení o vlastnictví je k dispozici na vyžádání.

Intercom, dvě De Luxe koupelny, velký obývací pokoj 41 m2 (výhled na moře), vybavené ložnice se skříněmi (jedna ložnice pokoj má výhled na moře), kabelová televize a internet, pračka, myčka, nová lednice s celkovou kapacitou 529 litrů (čtyři dveře), elektrický sporák a plynová varná deska, tři klimatizační zařízení, krb - kamna na dřevo, LCD TV, úschovna v podkroví 10m2 + (134 m2 bytu), krásný balkon s panoramatickým výhledem na moře, balkon má markýza, terasa, spolehlivé zásobování vodou, dodatečná kapacita paliva 1000 litrů s elektrickým čerpadlem, galerii domácí kancelář s knihovnou, která se nachází v nejvyšším patře.

V bytě je dobře osvětlena slunečním světlem, s vynikající tepelnou izolací a nových hliníkových oken. Střecha je provedena v souladu s nejnovějšími normami. Použili jsme materiál z italské firmy ISOTEC, které zaručují 50 let tepelné izolace a hydroizolace.

Penthouse jednotky zvýšený komfort. Ale může to být také rozdělena na dva samostatné apartmány. Během výstavby, jsme udělali plán pro toto.

Ideální byt v krásném městě 650 let. Město slunce, mimóza, básníků a umělců. Část města, kde se byt nachází, se nazývá "Topla". "Topla" v černohorském znamená "teplé". Ti, kteří zde žijí v zimě ví nejlépe, proč tomu tak je. V bezprostřední blízkosti přístřešek je moderní čtyřhvězdičkový hotel Sun Resort. Kromě toho, v bezprostřední blízkosti bytu je dům proslulé jugoslávské spisovatel a nositel Nobelovy ceny Ivo Andrić. Penthouse se nachází v blízkosti všech důležitých zařízení: policie, zdravotní středisko, muzeum, tenisové kurty. Ve stejné době, zcela izolována od dopravy a hluku. Penthouse se nachází daleko od veřejné dopravy 150 metrů. Slavný Ústav fyzioterapie a rehabilitace, Dr. Simo Milosevic je vzdálené 1,5 km. Kromě toho, sportovní centrum, plavecký bazén, ruská pravoslavná církev je ve vzdálenosti 1,5 km od dvou mezinárodních letišť, Tivat a Dubrovník (Chorvatsko) je 23 a 27 km.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB